fb

Szakmai partnereink

› Amiben hiszünk
› Küldetésünk
› Munkatársaink
› Szakmai partnereink

A Gyermekek Háza Általános Iskola hazánkban egyedülálló szakmai színvonalon valósítja meg a fogyatékos tanulók inkluzív nevelését. Az iskola pedagógusai nagy hangsúlyt fektetnek a személyiségfejlesztésre, a tanulók közötti együttműködésre, és a gyerekek egyéni képességeihez igazodó differenciált tanulásszervezésre. Az inkluzív iskolafejlesztésre vállalkozó általános iskolák számára biztosítjuk az intézménylátogatás lehetőségét.

 

 

Atipikus Viselkedés és Kogníció Gyógypedagógiai Intézet (ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar): Szoros szakmai kapcsolatot ápolunk a tanulásban akadályozottak pedagógiája, értelmileg akadályozottak pedagógiája, autista és pszichopedagógia szakos gyógypedagógus hallgatók képzésével foglalkozó ATIVIK Intézettel. 

 

 

A szegedi székhelyű Motiváció Oktatási Egyesületet azzal a céllal hozták létre egyetemi oktatók, esélyegyenlőségi szakemberek, pedagógusok és pedagógusjelöltek, hogy a magyar oktatási rendszer, illetve az oktatás során alkalmazott pedagógiai tartalmak, módszerek vizsgálatával és fejlesztésével elősegítsék a hazai oktatás megújítását, az oktatási minőség általános emelését és a méltányosság megvalósulását. Az Egyesület által működtetett legfontosabb programok: 


KAPCSOLAT

Telefon: +36 (1) 786-9783
E-mail:
Cím: 1072 Budapest Dob utca 52. III. 1.

1%