fb

Hírek

Pályázati kiírás általános iskolák részére

A Nyitott Iskolákért Alapítvány pályázatot hirdet hátrányos helyzetű tanulókat is oktató általános iskolák részére pozitív fegyelmezés témakörben. A részletes pályázati kiírást ide kattintva olvashatjátok el.

Pályázati kiírás általános iskolák részére

 

A Nyitott Iskolákért Alapítvány a MagNet Bank KAP pályázatának keretén belül pályázatot hirdet általános iskolák tantestületei részére pozitív fegyelmezés témakörben.

 

Az Alapítvány a pályázat keretein belül vállalja, hogy:

 

A pályázó intézmény vállalja, hogy:

 

Kik pályázhatnak?

Bármely hátrányos helyzetű tanulókat is oktató, Magyarországon működő általános iskola.

 

Hogyan lehet pályázni?

Egy motivációs levelet várunk, melyben a pályázó pedagógusok max. 1 oldalban bemutatják az iskolájukat, megindokolják, miért szeretnék megismerni a pozitív fegyelmezés szemléletét és módszertanát, milyen kérdésekre keresik a választ, hogyan segítené ez a képzés az iskola közösségét. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent, ha a pályázó a motivációs levélhez csatol egy, az iskoláról és a pályázó pedagógusokról készített közös fotót, melyet a nyertes iskola esetében szeretnénk közzétenni az Alapítvány honlapján és Facebook oldalán, valamint felhasználni a MagNet Bankkal közös adománygyűjtő kampányunkban is.

 

A pályázatokat elektronikus formában a nyitottiskolakert@gmail.com címre kérjük eljuttatni, legkésőbb 2019. április 2.-ig.

A pályázat eredményét április 8.-án az Alapítvány honlapján és Facebook oldalán tesszük közzé, erről a nyertes pályázót e-mailben is tájékoztatjuk.

 

KAPCSOLAT

Telefon: +36 (1) 786-9783
E-mail:
Cím: 1072 Budapest Dob utca 52. III. 1.

1%