fb

Hírek

Pályázati eredményhirdetés

Örömmel adunk hírt arról, hogy megvan A MagNet Bankkal közös pályázatunk nyertese! Ez alkalommal a Nagyberényi Dr. Faust Miklós Általános Iskola 13 fős tantestületét választottuk, és már nagyon várjuk a velük való megismerkedést és közös munkát!

Pályázati eredményhirdetés

Azért erre a kis falusi iskolára esett a választásunk, mert bár Nagyberény mindössze 20 km-re fekszik Siófoktól, ám a Balaton déli partjától kissé eltávolodva egy másik világba csöppenünk: az iskolába járó tanulók nagy része hátrányos helyzetű családban él, és a gyerekek 36%-a beilleszkedési és magatartási nehézséggel küzd.


Az iskola pedagógusai az őszi félévben térítésmentesen vehetnek majd részt Alapítványunk 30 órás akkreditált pozitív fegyelmezés tréningjén, egy esetmegbeszélő alkalmon, illetve a tantestülettel közösen megvalósítási tervet dolgozunk ki arra vonatkozóan, hogyan emeljék át a tanultakat az iskola gyakorlatába.


Köszönjük valamennyi iskolának, aki pályázott hozzánk, bízunk benne, hogy minden évben lesz lehetőségünk arra, hogy kiírjunk hasonló pályázatot!

KAPCSOLAT

Telefon: +36 (1) 786-9783
E-mail:
Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.

Számlaszámunk: 16200010-10090301