fb

Hírek

Pályázati eredményhirdetés
Örömmel adunk hírt arról, hogy megvan A MagNet Bankkal közös pályázatunk nyertese! Ez alkalommal a Nagyberényi Dr. Faust Miklós Általános Iskola 13 fős tantestületét választottuk, és már nagyon várjuk a velük való megismerkedést és közös munkát!
Pályázati kiírás általános iskolák részére
A Nyitott Iskolákért Alapítvány pályázatot hirdet hátrányos helyzetű tanulókat is oktató általános iskolák részére pozitív fegyelmezés témakörben. A részletes pályázati kiírást ide kattintva olvashatjátok el.
MagNet Bank KAP pályázat 2019.
Nagyon boldogok vagyunk, mert bekerültünk a MagNet Bank civil szervezetek számára létrehozott KAP pályázatának idei kedvezményezettjei közé!!! A pályázat keretein belül olyan együttműködő általános iskolát keresünk, melynek tantestülete szívesen megismerkedne a pozitív fegyelmezés szemléletével és módszertani elemeivel. Részletek hamarosan!
Pozitív fegyelmezés tréning pedagógusoknak
Megvan a tavaszi félév következő nyílt csoportjának időpontja! Már várjuk a jelentkezéseket a májusi Pozitív fegyelmezés I. nyílt csoportunkba. Időpont: 2019. május 2-3-4. (csütörtök-péntek-szombat). Szeretettel várunk benneteket!
Támogatás
Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-val!
Gyermekeink védelmében gyermekvédelmi konferencia Budapesten
Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy pozitív fegyelmezés témakörben a Pécsi Ciszterci Szent Margit Általános Iskolával közösen bekerültünk a katolikus iskolák jó gyakorlatait bemutató május 24.-i konferencia előadói közé!
6-8 órás tantestületi továbbképzések
Alapítványunk 6-8 órás továbbképzéseket biztosít max. 50 fős tantestületek részére. Ha a tantestület egy kis ízelítőt szeretne a pozitív fegyelmezés témaköréből, a Bepillantás a pozitív fegyelmezésbe c. képzés tökéletes választás!
Új könyv a kamaszkorról!
Eddig viszonylag keveset olvashattunk arról, hogy a kamaszkor nem egységes, hanem szakaszokra bontható. A szerzők ennek kapcsán fejtik ki véleményüket és adnak gyakorlati tanácsokat szülőknek, pedagógusoknak.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 (1) 786-9783
E-mail:
Cím: 1072 Budapest Dob utca 52. III. 1.

1%