fb

Hírek

6-8 órás tantestületi képzések
Számos megkeresést kaptunk az elmúlt 2 évben 6-8 órás tantestületi képzések megtartására, ezért a 2017/18-as tanévtől biztosítjuk ennek lehetőségét is. A részleteket keressétek a honlapunkon a Tevékenységeink menüpontban!
Pozitív fegyelmezés tréning
Early Bird akció! Megvan az őszi félév első képzési időpontja! Szeretettel várunk benneteket 2018. október 4-5-6-án (csütörtök-péntek-szombat) a pozitív fegyelmezés csoportunkba. Ha június 15-ig jelentkezel, most 15 % kedvezményt biztosítunk a részvételi árból, ehhez nem kell mást tenned, mint beírni a jelentkezési lap megjegyzés rovatába, hogy Early Bird!
Támogatás
Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-val!
Pozitív fegyelmezés II. próbacsoport indult
Novemberben is Pozitív fegyelmezés
A novemberi időpont: 2016. 11. 24-26.
Pozitív fegyelmezés tréning csütörtöktől
Tavasz után újra itt egy nyílt csoport! Nagyon várjuk!
Új könyv a kamaszkorról!
Eddig viszonylag keveset olvashattunk arról, hogy a kamaszkor nem egységes, hanem szakaszokra bontható. A szerzők ennek kapcsán fejtik ki véleményüket és adnak gyakorlati tanácsokat szülőknek, pedagógusoknak.
Pozitív fegyelmezés tréningek 2016 őszen!
Megvannak az őszi tréningek időpontjai, minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Pozitív fegyelmezés tréning
Újra meghírdetjük az alapítvány népszerű tréningjét pedagógusoknak! Helyszín: 1051 Bp. Zrínyi u. 5 Időpont: 2015. 11. 19-21.
Találkozások (Velence, 2015 május 13-15.)
A múlt héten az Educatio Szolgáltató Nonprofit Kht. által szervezett konferencián jártunk, amelynek előadásai és szekciómunkái a különleges bánásmódot igénylő gyerekek esélyeiről szóltak az oktatásban és a társadalmi részvételben.
Pedagógiai Értékelési Konferencia (2015 április 23-25)
Kicsit megkésve, de nagy örömmel számolunk be arról, hogy áprilisban két előadással is képviseltettük magunkat a PÉK-en Szegeden. Az egyik előadás az iskolafejlesztési folyamat első két évének tapasztalatait és sikereit foglalta össze, míg a másik előadásban egy kutatásunk első eredményeit ismertettük, melynek során többségi pedagógusok integrációval kapcsolatos énhatékonyságát vizsgáltuk.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 (1) 786-9783
E-mail:
Cím: 1072 Budapest Dob utca 52. III. 1.

1%