fb

Hírek

MagNet Bank KAP pályázat
A MagNet Bank KAP pályázatának köszönhetően múlt héten a dunaföldvári Beszédes József Általános Iskolában jártunk, ahol a tantestület 9 tagja térítésmentesen vehetett részt Alapítványunk pozitív fegyelmezés tréningjén. Fantasztikus 3 napot töltöttünk együtt, lenyűgözött bennünket, hogy a pedagógusok milyen elkötelezetten dolgoznak a gyerekekért a nehéz tanulói összetétel és kihívást jelentő fegyelmezési helyzetek ellenére!
Pozitív fegyelmezés
Újra pozitív fegyelmezés nyílt csoport indul májusban! Időpont: MÁJUS 19-21. Early Bird akció: április 25-ig 15% kedvezmény a részvételi díjból! A jelentkezés már elindult, mindenkit szeretettel várunk!
Pozitív fegyelmezés tréning pedagógusoknak
Kezdd a tanévet egy jó képzéssel! Augusztus 21-23-án pozitív fegyelmezés nyílt csoportot indítunk. Early Bird akció - ha június 28-ig jelentkezel, 15% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból.
Támogatás
Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-val!
Gyermekeink védelmében gyermekvédelmi konferencia Budapesten
Nagy megtiszteltetés a számunkra, hogy pozitív fegyelmezés témakörben a Pécsi Ciszterci Szent Margit Általános Iskolával közösen bekerültünk a katolikus iskolák jó gyakorlatait bemutató május 24.-i konferencia előadói közé!
6-8 órás tantestületi továbbképzések
Alapítványunk 6-8 órás továbbképzéseket biztosít max. 50 fős tantestületek részére. Ha a tantestület egy kis ízelítőt szeretne a pozitív fegyelmezés témaköréből, a Bepillantás a pozitív fegyelmezésbe c. képzés tökéletes választás!
Új könyv a kamaszkorról!
Eddig viszonylag keveset olvashattunk arról, hogy a kamaszkor nem egységes, hanem szakaszokra bontható. A szerzők ennek kapcsán fejtik ki véleményüket és adnak gyakorlati tanácsokat szülőknek, pedagógusoknak.

KAPCSOLAT

Telefon: +36 (1) 786-9783
E-mail:
Cím: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 18.

Számlaszámunk: 16200010-10090301